Vrijdagavond

vrijdagavond 31 augustus
20.00 uur De Veneger Bonte Oamd
Vermaak en vertier, natuurlijk de Veneger Bonte Oamd! De revue is terug van weggeweest, met een gevarieerd programma voor en door Venegers! De avond wordt aan elkaar gepraat door een bekend duo…! Geniet van een avond vol entertainment!

22:00 uur JACKFIRE LIVE BAND
Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. Sinds haar oprichting in 2006 creëert de band zélf de meest spraakmakende showelementen. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij deze 4 broers. Met devotie werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest!
In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.
Jackfire Live Band bestaat uit: Jacko Zieverink, Colin Zieverink, Tristan Zieverink en Wessel Zieverink.