Dorpsfeest 2023

Nog even en dan is het zover! Het Dorpsfeest gaat van start.

We hebben als Stichting Dorpsfeest Wanneperveen weer geprobeerd een leuk en gevarieerd programma gemaakt.

Het feestthema was door het bestuur dit jaar zo bedacht. Na de corona en de beperkingen in avontuur en reizen zijn de grenzen weer geopend!  We mogen er weer op uit.

Het thema dit jaar is dan ook “Around the World”.  Het thema nodigt uit om je fantasie de vrije loop te laten. Overal op de wereld wordt gefeest met kleding en in stijl van het land.

Of je nou zelf van reizen houdt of niet, dit jaar gaat de reis zeker naar de feesttent in Wanneperveen. Zo maar in een flits uit en thuis en toch kans op een jetlag! Dus koop je reisticket naar het feest en zorg ervoor dat je je vlucht niet mist! Of het nou de uitgedoste feesten van de Caribbean zijn, de doelzakfeesten in Schotland, Carnaval in Venetië, Flamigo dansen in Spanje, bierfeesten in Duitsland of een Western festijn. Een feest is overal op de wereld hetzelfde; met gezellige mensen, muziek, een drankje en dansen!

We weten dat ‘Around the world’ er ook van alles aan de hand is en dat de prijzen stijgen.

Ook wij worden daarmee geconfronteerd op alle vlakken. De prijs van de tent, de bands, de inkoop van de drank, elektriciteit, afvalkosten en zo voort.

Graag willen wij het dorpsfeest toegankelijk houden voor iedereen en aan de andere kant een mooi feest blijven bieden. Daar doen we met elkaar enorm ons best voor. Dankzij de samenwerking met de horeca die verschillende grote kostenposten voor zijn rekening neemt, de sponsoren in ons programmaboekje, alle vrijwilligers en sponsoring van activiteiten lukt het ons met elkaar het feest te organiseren.

Het feest voor Venegers en door Venegers!