Woensdag

Programma woensdagavond 29 augustus

 

19.00 uur – Kinderbingo

Het is vakantie, dus lekker nog even opblijven voor de kinderbingo! Alle basisschoolkinderen mogen meedoen aan de 4 rondes bingo met cijfers en getallen. Voor de allerkleinsten vragen we wel of de ouders mee willen komen ter begeleiding.

De kinderen krijgen drinken en wat lekkers.

Kosten: € 1,- voor 4 speelrondes

 

20.00 uur – Bingo en Hitbingo

Wegens het grote succes van vorig jaar hebben dit jaar opnieuw de Hitbingo! in het programma opgenomen. Ook spelen we natuurlijk de klassieke bingo met naast vier gewone rondes de Superronde!

Uiteraard hebben we weer fantastische prijzen voor de winnaars!

Dus kom en speel mee!

 

Kosten:                € 10,- voor 4 gewone speelrondes èn 2 rondes hitbingo

€ 2,50 voor de superronde

 

19:30 uur – Jurering straatversiering

Ook dit jaar willen wij jullie uitnodigen elkaars straatversiering te beoordelen. We vragen 2 personen van iedere versierde straat om op woensdag 29 augustus om 19.30 uur aanwezig te zijn in de feesttent. Het is de bedoeling dat ieder koppel punten gaat geven aan de andere versierde straten.  Zo beoordelen we dus elkaars straatverziering. De straat met het hoogste aantal punten zal de Ere-prijs winnen. Eigen gemaakte versiering gaat natuurlijk voor op gehuurde versiering. Het is aan de deelnemers zelf te bepalen of zij met de auto of op de fiets rond willen gaan. Graag 2 personen per straat aanmelden via ons mail adres info@dorpsfeestwanneperveen.nl of via onderstaande strook. Ook graag de naam van jullie eigen straat en het onderwerp van de straatversiering vermelden. Voor informatie en vragen: bel Lisanne of Suzan telefoonnummers staan voor in het Programmaboekje.